Supervision, træning, foredrag

 Supervision i mindfulness-baseret misbrugsbehandling.

Det kan være en hjælp at få supervision, ikke mindst når man afholder det første MBRP-forløb med sine klienter, eller blot ønsker at implementere nogle af metodens elementer i behandlingen.

Pris pr. time i København og omegn: 680 kr. + moms for tidligere deltagere på vores kurser i det første år efter kurset, derefter og for andre 780 kr. + moms.                  Der faktureres for minimum 1½ time. Supervision foregår som udgangspunkt hos dig. Supervision uden for Københavnsområdet og supervisionsforløb kan arrangeres efter aftale.  En-til-en supervision pr. Skype (to kan deltage) er en tidsbesparende og effektiv måde at få supervision i forbindelse med et MBRP-forløb. 

Supervisions & træningsdage.                                                                                                    Vi afholder supervisions- og træningsdage efter aftale.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Foredrag Vi holder foredrag om mindfulness og/eller mindfulness i misbrugsbehandling på arbejdspladser, f.eks. ved et fyraftensmøde. Længde, indhold og pris aftales. For information og evt. aftale, kontakt Stella Lützer på: mbrp.dk@gmail.com eller mobil 26437063. Skriv/indtal dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.