Links

Et nyt metastudie fra 2018 omfattende mere end 12.000 deltagere, hvor man bl.a. konkluderede, at foruden depression var smertebehandling, rygestop og misbrugsbehandling de områder, som syntes at få det bedste udbytte af mindfulness i behandlingen:

https://centerhealthyminds.org/assets/files-publications/GoldbergMindfulness-basedInterventions.pdf

———————————————————————————————————-

Rapport fra 2014, der angiver ti forskellige faktorer, som tænkes virksomme ved mindfulness-interventioner i forhold til afhængighed:

http://irep.ntu.ac.uk/id/eprint/25827/1/221563_PubSub2930_Griffiths.pdf

———————————————————————————————————-

www.mindfulrp.com AddictiveBehaviorsResearchCenter, University of Washington, hvor MBRP-programmet er udviklet.

http://www.mindfulrp.com/Research.html                                       Forskningsrapporter fra University of Washington

www.umassmed.edu/cfm/oasis/index.aspx Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and SocietyvedUniversity of MassachusettsMedicalSchool. Centret blev oprettet af Jon Kabat-Zinn og ledes nu af Saki Santorelli. Centret er førende inden for professionel træning i mindfulness-based stress reduction (MBSR).

www.laenken.dk Lænke-ambulatorierne i Danmark er et ambulant behandlingstilbud til mennesker med alkoholproblemer. MBRP anvendes i behandlingen.

www.karunaworkshops.dk Karuna Workshops afholder mindfulness-baserede retreats og kurser på det buddhistiske center Gomde på Helgenæs (www.gomde.dk).

www.gaiahouse.co.uk  kursussted i England, som afholder mindfulness-baserede kurser og retreats.